oie_transparent

2 september 2021

Onderwerp: Activiteiten september en oktober.


Hallo [subscriber:firstname | default:reader],
Hierbij ontvang je onze vijfde nieuwsbrief van 2021. Daarin informatie over de komende (gewijzigde) clubactiviteiten.

Zaterdag 11 september JUBILEUMTOCHT (RETRO) & Borrel
Ons geplande 25 jarig jubileumfeest kan helaas geen doorgang vinden. We zijn nog teveel gebonden aan de Corona-regelgeving om een goed knalfeest te organiseren. Dit jubileumfeest komt er alsnog, maar dan in 2022.
Echter, we laten ons jubileum niet zomaar aan ons voorbijgaan en organiseren daarom voor al onze leden op zaterdag 11 september aanstaande een jubileumborrel in en bij De Wiekslag. Deze vindt plaats van +/- 16.30 tot 18.00 uur en kunnen zo alvast onder het genot van een borrelhapje en drankje eens rustig terugkijken op 25 jaar fietsplezier en herinneringen en belevenissen de revue nog eens laten passeren.
Voorafgaand aan deze borrel organiseren wij de eerder uitgestelde RETRO-tocht. Vertrek 13.30 uur vanaf De Wiekslag over een afstand van +/ 50 km. Een nostalgische tocht met de snelheid van 25 jaar geleden en maximaal 25 km/uur, waarbij het startschot gegeven zal worden door een prominente en bekende Lopiker. Ook de volgkaravaan en ploegleiders zullen in deze ‘koers’ niet ontbreken.
Maar RETRO houdt ook in dat iedereen zijn oude racefiets van zolder haalt of bij de buurman uit de schuur of uit de metaalbak bij de gemeentewerf. Die met de toeclips pedalen en de schakelhandels op de buis. En natuurlijk ook het (wollen) shirt van toen en die dikke broek met die harde zeem. Of het eerste WTC tenue. En dat afgemaakt met een oude opvouwbare leren retro fietshelm.
Verras jezelf en laat je verrassen tijdens deze unieke “retro” Jubileumtocht, die we zullen afronden met de al aangekondigde Jubileumborrel.
Meld je aan (WhatsApp) voor deze unieke tocht en/of kom langs voor de WTC-borrel.

Zaterdag 18 september: Bosman-tocht.
Vanwege de annulering van de Mergelheuvelland 2 daagse plannen we een extra clubtocht in van +/- 140 km.
Vertrek 8.00 uur vanaf De Wiekslag met als wegkapitein en route expert Henri Bosman.
Zoals gebruikelijk, zal Henri ons meenemen over weer een unieke route, waarbij vast wel een paar heuveltjes in het parcours te vinden zullen zijn.
Meld je aan en geniet van de tocht en het WTC-bakkie met gebak.

Zondag 3 oktober: Bruggen-tocht.
Ook dit jaar weer op de agenda en het parcours zal zeer vertrouwd zijn.
Namelijk de route zoals we in de beginjaren altijd reden, over de Moerdijk en de brug bij Hank.
Vertrek 8.00 uur vanaf De Wiekslag met als wegkapitein Floré Mulder en wellicht de aanwezigheid van een bijzondere gast tijdens de koffiestop.

Zaterdag 16 oktober: Meewind-tocht.
Waar we deze dag heen gaan bepaalt de wind. Of we ons laten wegbrengen of laten ophalen is op dit moment nog niet bekend. In elk geval hebben we de hulp nodig van een aantal chauffeurs, mensen die zich daarvoor willen opgeven kunnen zich melden bij Floré Mulder of Kees Kok. Zie verder de beschrijving op de website.

Heb je opmerkingen of vragen? schroom niet en stel ze via info@wtclopikerwaard.nl.

Met vriendelijke groet,

Namens het bestuur
Wim van Wijk


sponsors