Met SponsorKliks kan je zelf een financiële bijdrage leveren aan WTCLOPIKerwaard, zonder dat het jou een cent extra kost!
Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en WTCLOPIKerwaard ontvangt hiervoor geld in de clubkas.
Ook doen grote webwinkels als Bol, Coolblue, Booking, Greetz en MediaMarkt mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar WTCLOPIKerwaard. En nogmaals, het kost je niets extra!

Wil je WTCLOPIKerwaard ook GRATIS sponsoren?
Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van WTCLOPIKerwaard. Voor jou een kleine moeite, voor WTCLOPIKerwaard zijn het directe inkomsten. Je kan hiervoor klikken op de banner op onze website of rechtstreeks naar www.sponsorkliks.com gaan. Klik vervolgens op het logo van de winkel.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling van een klant die via SponsorKliks.com komt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van WTCLOPIKerwaard. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol ons een commissie uit en profiteert WTCLOPIKerwaard hier direct van!
Let op: geen commissie op boeken In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.

Je blijft anoniem
Noch SponsorKliks, noch WTCLOPIKerwaard weet wie er iets besteld heeft, je hoeft namelijk niet in te loggen. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor WTCLOPIKerwaard is bedoeld. Dat weten ze omdat je via een klik op SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.
Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bijvoorbeeld Bol een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat je de bestellingen die je online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol doet, levert WTCLOPIKerwaard niets op.

Bezoek de SponsorKlikspagina van de WTCLOPIKerwaard